Oslo

19.06.2012 kl. 01:11


Det jag tycker nästan allra mest om med Oslo är att det är lite rått och liksom smutsigt. Man tror att det ska vara väldigt rent och pittoreskt, lite som att norrmännen är hurtiga och gladlynta, men på riktigt är det mycket punkigare än någon plats jag besökt i Finland och Sverige. Det är mer likt Danmark på så sätt. Kontrasten är otroligt tilltalande tycker jag.
Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 7 med bokstäver:
wow, jättefint! har aldrig varit dit och jag med hade nog tänkt mig att det skulle vara betydligt puttenuttigare och idylliskt eller vad man ska säga. det här ser ju verkligen spännande ut, på ett annat sätt än vad man tänkt sig! sista bilder är helt fantastisk förresten, den kunde vara scannad från ett magasin.
28.06.12 kl. 00:13
Ja, det är en fantastisk stad på många sätt. Tror samtliga av dessa fotografier är tagna i Grünerløkka, som kanske är det område som är mest rått. Där finns också de bästa barerna. Tack för kommentaren om den sista bilden, själv önskar jag kanske att jag vågat gå närmare, men när jag ser slutresultatet känner jag att det är en rätt bra bild ändå!
01.07.12 22:37