Parentes

02.11.2012 kl. 21:20
Förresten, inlägget under skulle jag ha publicerat i går på tåget, men eftersom jag har en ny dator och inte hade installerat firefox kunde jag inte det. Tågnätet räknade ut en tid på ungefär 6 h för nedladdning av program. Ratata fungerar inte att blogga på från chrome och safari och det tycker jag att är väldigt trist. Förhoppningsvis kommer detta att åtgärdas när verktyget förnyas. Jag tycker därför att alla ska köpa ratata-kalendern, som just nu har lanseringsfest i Vasa och på tisdag på Sinne i Helsingfors! Förutom att det är fint att stöda är den också snygg. I den finns bl.a. en bild som jag tagit. Parentes slut.

Kommentarer (1)
Spamfilter
Skriv siffran 5 med bokstäver:
Det är också min högsta önskan på Ratata-önskelistan, eftersom jag använder främst iPaden och iPhonen till nätsurfande. Men det ryktades visst om en Ratata-app... ;)
Catten03.11.12 kl. 21:03
En app sku ju vara helt suveränt! Har ofta tänkt att det finns tillfällen då man lätt skulle kunna blogga om man kunde göra det från telefon. Vi håller tummarna!
04.11.12 20:03