Jakobstad

11.11.2012 kl. 23:45
På senaste tiden har jag hängt ovanligt mycket i Jakobstad. Det beror på att jag varit kurator för utställningen "Före detta" som visas i Campus Allegros nya galleri GRO. Utställningen är gjord av ett gäng före detta studerande vid Novia, eller konstskolan som jag tycker att det är lättast att kalla det. Jag är också en föredetting i det avseendet. Utställningen pågår till 25.11. Gå gärna om du har vägarna förbi! 

 

Jag älskar Matilda Enegrens målningar. Det är de som syns på flera av bilderna. Funderar på att skaffa den som är ensam på bild 3. Mycket fin! Jag är också oerhört förtjust i Johan Stolpes video till bandet Francis låt Traktor. Den syns lite grann på bild 2, projicerad i övre våningen. Du kan också se videon här!
Kommentarer (0)
Spamfilter
Skriv siffran 9 med bokstäver: